Onze Services

Previous
Next

Carclean & Cardetailing

Bij ons wordt uw wagen met zorg en passie behandeld en alles wordt met de hand uitgevoerd. Geen waskrassen dus! Wij beschikken over kwaliteitsvol materiaal om uw wagen de geschikte behandeling aan te bieden. Na expertise van de wagen wordt een calculatie van de prijs van de behandeling opgemaakt en van daaruit gaan we te werk. Prijzen worden meestal bepaald na expertise zo kunnen wij zien in hoeverre de behandeling noodzakelijk is.

Polier service en keramische coating

Ook bij een krasje of lichte schade op uw wagen kan u bij Autofest terecht. Na een expertise van de wagen gaan we in samenspraak met de klant op zoek naar de beste oplossing. we bieden een correcte en professionele polier en polijst service aan. Naast dit alles kan u bij ons ook terecht voor het aanbrengen van keramische beschermende coatings op uw wagen.

Een keramische coating van Autofest is een coating die aangebracht wordt om de lak te beschermen tegen invloeden van buitenaf het geeft de autolak een glans en heldere kleur waar u tot vijf jaar genot van kunt beleven. 

Previous
Next
Previous
Next

Transport en import van uw wagen

Bij ons kan u ook terecht voor het transporteren van uw (exclusieve) wagen, schade wagen of perte totale. Wij beschikken over het nodige professioneel materiaal om uw wagen veilig van punt A naar punt B te vervoeren. 

Denkt u er aan om een wagen van het buitenland te importeren?

Neem gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw droomwagen tot aan uw voordeur geleverd wordt! Importdocumenten, douane, … wij verzorgen het ganse proces op een eerlijke en correcte manier.

Een stressloze verkoop van uw wagen.

Wij nemen vrijblijvend en zonder verplichting van aankoop (van een nieuwe wagen bij ons) uw wagen over voor een eerlijke & marktcomforme prijs. WIJ NEMEN ALLE WAGENS VAN ALLE MERKEN OVER. Hoe gaan we te werk? We voeren een expertise uit van de wagen en bekijken de eventuele schades en/of gebreken. Daarna maken we duidelijke foto’s van de  en wordt deze aangeboden in ons klantenbestand. Vervolgens uit zal de prijs bepaald worden die wij u kunnen aanbieden voor uw wagen. Wij geven u binnen de 24u de beste prijs, en betalen deze met een instant overschrijving zodat u het per direct op uw rekening ziet verschijnen.

Previous
Next